پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

تاکید السودانی بر تحکیم شراکت میان تهران و بغداد

تاکید السودانی بر تحکیم شراکت میان تهران و بغداد دفتر نخست وزیر عراق از دیدار وزیر اقتصاد و دارایی ایران و هیئت همراهش با «محمد شیاع السودانی» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، «احسان خاندوزی»، وزیر اقتصاد و دارایی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه او با «محمد شیاع السودانی»، نخست وزیر عراق دیدار کردند.

 

براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، دو طرف درباره پرونده‌ها و مسائل اقتصادی و همکاری بین دو کشور و راه‌های تقویت آن رایزنی کردند.

 

السودانی به اهمیت حمایت از فعالیت کمیته مشترک عراق و ایران و تحکیم شراکت دوجانبه در زمینه‌ها و سطوح مختلف اشاره کرد.

 

خاندوزی نیز بر تقدیر مقامات ایران از نقش عراق در تقریب دیدگاه‌ها که منجر به تفاهم اخیر بین عربستان و ایران شد که موجب تثبیت ثبات و امنیت منطقه می شود، هم تاکید کرد.

 

پیش از این هم در نشست خبری مشترک وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ، « احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد کشورمان اعلام کرد: در پنجمین نشست کمیسیون مشترک ایران و عراق، تفاهمات راهگشایی در حوزه حمل و نقل، تجارت، نیرو، برق، گاز، آب و همچنین در حوزه های تعاملات بانکی و مالی بین دو کشور به امضا رسید.

 

این درحالی است که شامگاه یکشنبه هم «محمد کاظم آل صادق»، سفیر ایران در بغداد با «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق دیدار کرده بود.

 

دو طرف در این دیدار درباره ابعاد مختلف روابط دوجانبه و راهکارهای توسعه آن در راستای منافع مشترک دو کشور رایزنی کردند.

 

السودانی در این دیدار بر موضع متوازن عراق و رویکرد این کشور در حمایت از ابزار گفتگو برای تحقق ثبات در منطقه و حمایت از توسعه پایدار و پیشرفت و رفاه برای همه ملت‌های برادر و دوست تاکید کرد.

 

از سوی دیگر، «آل کاظم» تشکر و قدردانی سران ایران از تلاش‌های عراق در مسیر نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و تسهیل تلاش‌های منتهی به تفاهم اخیر میان تهران و ریاض را به «السودانی» انتقال داد.

 

عراق پیش از این میزبان چندین دور مذاکرات میان عربستان و ایران بود تا اینکه دو کشور روز جمعه گذشته با میانجی‌گری چین به توافق برای از سرگیری روابط دوجانبه و بازگشایی سفارتخانه‌ها ظرف مدت دو ماه دست یافتند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار